Накратко ще представим нашата дейност и идеите, които ни водят. Ние сме три поколения пчелари. С пчеларство започнахме да се занимаваме преди повече от 35 години. Ние Мирана Илиева и съпругът ми Веселин Илиев сме инженер химици, което обосновава погледа ни и идеите ни за здравословен живот.

Образованието и практиката ни са базата, която имаме, за да произвеждаме не само пчелни продукти; мед , прашец, перга, прополис, восък, вощина …, но и много производни от пчелни продукти билки и етерични масла.Всичко произвеждаме ние самите на ръка, с идеята да предлагаме натурални продукти, произведени по наи-щадящ начин и с максимално здравословен ефект за човека. Най- търсен е ,,Пчелният еликсир“- патентован био-имуностимулатор /свидетелство за регистрация N 1733 Патентно ведомство България/.С този продукт стимулираме самоизцелителните способности на човек, които са ни дадени по рождение, но по ред причини подтиснати.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Продуктите си предлагаме на редица изложения в София Варна, Бургас, Пловдив, Плевен Етъра- Габрово, Неасебър, Казанлък и др. Също така изпращаме продукти с куриерска фирма Еконт. Винаги сме отворени за разговори относно възможностите, които дават продуктите ни, за по-качествен и здравословен живот за деца и възрастни.

Контакти

Адрес: гр. Плевен, ул. Света Параскева 10
Тел.: 0889381916
Е-mail: pchelari_ilievi_pl@mail.bg
Web site: http://www.chistpchelenmed.com/