Представяме Ви чистия и вкусен натурален пчелен мед от местността Орлова могила в Добрич, България! Нашият мед се добива внимателно от местни пчелари, които имат дълбока страст към занаята си и са ангажирани с опазването на естествената среда.

Сгушена в сърцето на живописната българска природа, местността Орлова могила е известна със своята богата почва и изобилие от диви цветя. Нашите пчели събират нектар от тези девствени околности, създавайки мед, който е пълен с вкус и естествена доброта.

Нашият натурален пчелен мед е непреработен и непастьоризиран, което означава, че запазва всички ползи за здравето и хранителна стойност, които природата е предвидила. Богат е на витамини и минерали, с естествени антибактериални и противовъзпалителни свойства.

Независимо дали търсите сладка и здравословна добавка към закуската си или естествен лек за болки в гърлото и настинки, нашият натурален пчелен мед е идеалният избор. Неговата богата, кадифена текстура и деликатен аромат го правят едно наистина луксозно удоволствие за всеки повод.

В Орлова могила се ангажираме с устойчиви и етични пчеларски практики, като гарантираме, че нашите пчели са добре обгрижвани и че естествените им местообитания са запазени за бъдещите поколения.

Насладете се на чистия и вкусен вкус на натурален пчелен мед от местността Орлова могила в Добрич, България. Поръчайте сега и опитайте разликата!

Контакти

Адрес: гр. Добрич, ул. Морава 25
Тел.: 0887736977
Е-mail: eagle.hill.honey@gmail.com
find us on facebook