Тандем-Попово е предприятие за добив и преработка на червени меса.

Извършваме изкупуване, добив, транжиране и търговия със свинско, агнешко и телешко месо и месни заготовки. Производството се осъществява посредством индивидуално отношение към клиента. За да бъде марката Антола гарант за качествено месо, Тандем-Попово се стреми да изкупува животните си само от планински и полу-планински региони, където отглеждането им става по екологичен начин.

Уважаеми клиенти,

Мисията ни е да Ви предложим едно запомнящо се преживяване от момента, в който закупите месо и месни продукти от Антола.

Ние вярваме, че храната може да бъде емоция. А за да бъде емоцията положителна – високото качество е задължително! За това произвеждаме нашите месни продукти Антола с особена грижа за клиента, като се стремим да отговаряме на индивидуалните изисквания на всички потребители.

Фирмата е създадена през 2001 година със седалище град Попово, област Търговище (североизточната част на Република България).
Началото бе поставено с добив на незначителен брой животни в скромна база под наем. Тогаващната ориентация на пазара в България предопределя и пазарната ниша на компанията – свинско драно месо.

През 2002 година наличните мощности са изчерпани и управляваната от Валентин Русчев и Тодор Вътев фирма започва експанзия на производственият капацитет. Както много от фирмите по това време, така и Тандем-Попово използва заеми за закупуване на терена, наемане на проектанти от Германия и изграждане на ново, модерно предприятие за добив на месо и месни продукти, отговарящо на съвременните стандарти и изисквания на Европейският съюз.

2003 година бележи началото на новото предприятие на Тандем-Попово, което заема 2,520 м2 площ от общо 13,867 м2 земя. Оборудвано с най-новите технологии за добив, транжиране и съхранение на прясно, Българско месо и месни продукти, предприятието продължаваше устойчивото си развитие по план.

Пазарът за месо и месни продукти се разрастваше и пропорционално на това, фирмата започна да разширява портфолиото си към свинско, агнешко и телешко месо и месни заготовки. Така, Тандем-Попово започва да се налага като запазената марка на българското качествено месо. Постоянната експанзия и находчивостта на партньорите довеждат до нуждата от една марка, която да убединява в себе си всички ценности, които Тандем-Попово проповядва – коректност, отговорност, точност, постоянен контакт с клиента, качество на продукцията, експедитивност при реализация на доставките и стриктно изпълнение на поетите ангажименти. Така, през 2004 година се ражда марката Антола.

Антола е древно име с много история в региона на град Попово. На кратко, то представлява любовта и отдадеността на човешкото създание и неразривната връзка между хората и техните морални ценности. Това, всъщност, е и севкупността от ценности, които Тандем-Попово проповядва. Развитието на фирмата от този период до днес се дължи на три основни приоритета – качество в отношението, качество в услугата и качество в продукта

 

Контакти

Адрес: гр. Попово, обл. Търговище
Тел.: 060840039
Е-mail: office@antolabg.com
Web site: http://antola.bg/