ТЕРРА ГЛОУБ ЕООД е компания, учредена през 2006 год. ситурана в град Русе, бул. Липник 123, бл. Б, ет. 2. Развива дейност в областта на селското стопанство. Занимава с производство и реализация на земеделски култури – пшеница, царевица, слънчоглед, кориадър, рапица и други. Обработва собствени и наети земеделски площи. Използва селектирани и подбрани семена и торове и предлага продукция с най-добро качество.

Разполага с необходимата техника и инвентар, като непрекъснато инвестира в обновяването на машинния парк, което води до производство на качествени и конкурентни продукти. Добрите добиви и високото качеството на предлаганите селскостопански продукти осигуряват бърз и стабилен растеж на компанията. През 2009 година ТЕРРА ГЛОУБ ЕООД, доверявайки се на утвърдената марка John Deere закупува комбайни, трактори и прикачна техника по оперативна програма за Развитие на селските райони. Компанията предлага агроуслуги със земеделска техника, почистване на зърно и търговия на селскостопански машини.

От 2012 г. главният офис на компанията се намира в Бизнес парк Русе, непосредствено до МОЛ Русе. Високото качество на предлаганите продукти и услуги утвъдиха и наложиха ТЕРРА ГЛОУБ ЕООД като лоялен, коректен и предпочитан партньор в региона. Успехът на компанията се корени в непрекъснатия стремеж към усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието.

Контакти

Адрес: гр. Русе, бул. Липник 123, бл. Б, ет.2
Тел.: 0887206502
Е-mail: office@terraglobe.bg
find us on facebook