От създаването си, Lidea е сред 10-те най-големи имена в областта на производството и дистрибуцията на семена като амбицията й е да заеме водеща позиция в Европа.
Новата марка е подкрепена от дългогодишен опит на две водещи компании – EURALIS Semences и CAUSSADE Semences Group. Lidea е със сериозни инвестиции в развойна дейност, иновации и маркетинг. Lidea отговаря още по-добре на нуждите на земеделските производители в България, които очакват да подобряват добива си всеки сезон и да са готови за предизвикателствата на утрешния ден. Зад Lidea стои дългогодишен опит в предоставянето на съвременни и иновативни решения за земеделските производители и амбицията да отговори на всички предизвикателства на утрешното земеделие. Мисията, която ще води Lidea, е да създава и предоставя персонализирани, устойчиви решения за многовидови семена, които генерират стойност за земеделците през цялата година с грижа за екосистемите.

Портфолиото на Lidea включва сортове и хибриди от следните култури: царевица, слънчоглед, житни култури, соя, рапица, сорго, покривни, фуражни и бобови култури. Продуктите се допълват от услуги за подобряване на добивите и устойчиви решения за подкрепа на земеделските производители през цялата година. Lidea се заявява като съвременна и иновативна марка, изцяло ориентирана към устойчивото представяне на земеделските производители.

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Никола Й. Вапцаров 53В, етаж 3, офис 6
Тел.: 02/868 34 16
Е-mail: magdalena.grozdanova@lidea-seeds.com
Web site: https://lidea-seeds.bg/