ITG® е компания, специализирана в разработването и производството на оборудване за измерване, мониторинг и контрол на температурата на зърното в зърнени стопанства.

Занимаваме се с  това повече от 20 години.

Ние имаме задълбочени познания и голям опит в технологиите и процеса на съхранение на зърнените култури. Познаваме отлично проблемите и нуждите на нашите клиенти и затова им предоставяме надеждни решения на добра цена.

В нашата фабрика разработваме и произвеждаме всеки детайл от оборудването. Държейки целия процес в наши ръце, имаме възможност да бъдем гъвкави, да гарантираме високо качество и да спазваме поетите сроковете.

Ние предлагаме още професионални монтаж и поддръжка на нашето оборудване, оформяйки по този начин една комплексна услуга, която дава надеждност и сигурност на нашите клиенти и партньори.

С няколко думи, ние работим по решаването на един изключително съществен в световен мащаб проблем – опазване на нашата жизненоважна храна. Ето защо полагаме всички усилия да убедим всекиго колко важен е правилният процес по съхранение на зърното. Нашата цел е да развиваме продуктите и услугите си по начин, който да разширява познанията на потребителите в тази сфера. Ние мечтаем за постигане на абсолютно безпогрешен процес на зърносъхранение и вярваме, че можем да го постигнем.

ПРОДУКТИ:


НАМЕРЕТЕ НИ:

Централен офис гр. София
ул. ”Капитан Г. Мамарчев” 1-7

Телефони за контакт:

+359 888 222 478

+359 879 449 311

Email: itg@itg.bg

Работно време:

Понеделник – петък 8:00 – 17:00

Контакти

Адрес: Централен офис гр. София ул. ”Капитан Г. Мамарчев” 1-7
Тел.: +359 888 222 478
Е-mail: itg@itg.bg
Web site: https://itg.bg/