Търсите си специалист в областта на овощарство, зеленчукопроизводство, отглеждане на етерично- маслени култури и озеленяване? Аз съм вашият човек!Казвам се Венцислава Цанева и съм агроном.

Аз съм агроном на свободна практика! Моята мисия като специалист е да помогна , на колкото може повече хора и земеделски производители.

Подкрепям и много насърчавам избора на биологичното производство. Също така пчелите и тяхното опазване, здравето на вас и вашите семейства и клиенти са приоритет номер едно за мен, както и правилното използване на всеки един ресурс във вашето производство!

Това, обаче не означава, че тези от вас, които отглеждат конвенционално с химични средства или тепърва искат да създават нещо свое в същата насока ще ги върна и няма да им помогна.Насреща съм за всеки един от вас!

Освен услугите в сайта ми искам да ви спомена, че мога да ви помогна и в казуси свързани със законодателството в областта на посевен и посадъчен материал, при регистрацията на вашите продукти за растителна защита или торове и други.

Всичко за мен, както и услугите, които предлагам може да намерите в сайта ми: www.tsaneva-agro.com.

Там има предоставени мои контакти, както и блога ми, където може да прочетете повече за мнението ми по -важните въпроси в областта на земеделието.

Живея във Варна, но мога да реагирам за всяка една точка на страната, така че смело се свързвайте с мен, при каквито и да било въпроси, проблеми или избори!

От моя страна ще получите, помощ, съвет , решение и фактура за извършената от мен работа.

За мен ще  е удоволствие да работим заедно! Очаквам ви!

Контакти

Тел.: 0895675295
Е-mail: vencislavatsaneva.agro@gmail.com
Web site: http://tsaneva-agro.com/
Web site: https://agronomistwithamission.weebly.co
find us on facebook