За Corteva Agriscience™

Corteva Agriscience™ предлага иновации, научни постижения и опит, наследени от Dow AgroSciences и DuPont. Заедно сме фокусирани да подпомагаме земеделските производители и да подсигуряваме просперитет за обществото.

DowDuPont обединява портфолиото на Dow и DuPont, две иновативни компании, базирани на науката, които заемат водещи позиции в секторите на земеделието, материалите и специалните продукти.

Всеки от планираните отдели разполага с богато портфолио, много ресурси и доказани възможности, наследени от дейностите на Dow и DuPont. Тези отдели ще бъдат изключително добре позиционирани, за да продължат успешно напред и да стимулират иновациите, да предоставят по-модерни решения на производителите и възможно най-добре да служат на хората и обществото.

Нашето общо наследство е впечатляващо. Значителният потенциал на DowDuPont е в богатите възможности и намерението да се създадат три независими компании, чиито големи разработки и важен принос предстоят.

След приключване на планираното разделяне бъдещите комании ще останат дълбоко ангажирани към пазарно ориентирана научноизследователска и развойна дейност, подплатена с инженерни умения от световна класа насочени към предоставяне на диференцирани продукти и решения.

ПРОДУКТИ И РЕШЕНИЯ

Семена

Предлагаме най-добрата селекция и технологии на пазара.

Растителна защита

Ефективни средства за борба с болести, неприятели и плевели.

Инокуланти

За да подобрите качеството на силажа и производителността, използвайте инокуланти.

Дигитални решения

Използвайте възможностите на съвременните технологии за прецизно земеделие.

Азотен стабилизатор

За контролирано усвояване на азота използвайте азотния стабилизатор N Lock.

Контакти

Адрес: гр. София, Бизнес Парк София, сграда No 1А, ет. 1
Тел.: +359(2)489 9160
Е-mail: info@corteva.bg
Web site: https://www.corteva.bg/
find us on facebook